Botosanean retinut dupa ce a incercat sa mituiasca un politist!

Botosanean retinut dupa ce a incercat sa mituiasca un politist!
A încercat să scape de sancţiuni, după un accident, oferind bani unui poliţist din Dorohoi, insă a sfârşit în arest, întrucât oamenii legii au organizat un flagrant!

În ziua de 14 februarie, în jurul orei 15.10, în timp ce se deplasa pe strada Duzilor din municipiul Dorohoi cu un autoturism marca BMW, G. Petrică, de 25 de ani, din comuna Văculeşti, sat Sauceniţa, judeţul Botoşani, efectuând o manevra de mers neregulamentară, a impactat autoturismul marca Opel condus regulamentar de R. Constantin din municipiul Dorohoi. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii dorohoieni din cadrul Biroului Poliţie Rutieră au constatat că G.Petrică deţinea un permis de conducere provizoriu, eliberat în Anglia, acesta nefiind valabil pe teritoriul României.

În urma verificărilor efectuate, conducătorului auto i s-a adus la cunoştinţă că va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, şi că se va lua de asemenea măsura reţinerii permisul de conducere provizoriu, eliberându-i-se dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie.

"Pentru a evita măsurile procedurale expuse, G. Petrică i-a propus unui poliţist din cadrul Biroului Poliţie Rutieră Dorohoi oferirea de bani şi bunuri. Împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani a fost organizat şi realizat un flagrant la sediul Poliţiei municipiului Dorohoi, situaţia expusă de poliţist confirmându-se", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, autorul fiind reţinut pe durata de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
127

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
484

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
192

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...