Botosanean ranit grav intr-un accident de circulatie produs la Bacau

Un botosanean in varsta de 57 de ani a ajuns marti la Spitalul Judetean de Urgenta din Bacau, dupa ce a fost victima unui accident rutier ce a avut loc pe DN 2.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au fost sesizaţi in 4 februarie, în jurul orei 12.40, despre faptul că pe DN 2, în afara localităţii Faraoani, s-a produs un accident de circulaţie cu victime, scriu cei de la Bacaul.ro.

Din cercetarea efectuată la faţa locului, poliţiştii au constatat că Constantin Z. de 48 de ani, din comuna Parava, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2, spre municipiul Bacău, în afara localităţii Faraoani, nu a păstrat o distanţă regulamentară şi a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în faţa sa, condus de Iosif P. de 52 de ani, din Faraoani.

Din impact, autoturismul condus de Iosif P. a fost proiectat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Viorel S., de 57 de ani, din Botoşani.

De asemenea, un alt autoturism, condus de Radu A., de 30 de ani, din Bucureşti, pentru a evita impactul, a pătruns pe contrasens şi a ieşit în afara părţii carosabile.

În urma evenimentului, conducătorii auto Iosif P. si botosaneanul Viorel P. au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru îngrijiri medicale.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, rezultatele au fost negative iar cercetările poliției continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor petrecerii evenimentului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

astăzi, 19:51

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...