Botoşănean prins la furat motorină, de un poliţist aflat în timpul liber

Un agent şef principal din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, aflat în timpul liber, a prins, ajutat ulterior de colegii de serviciu, doi indivizi care furau motorină dintr-un cap de tractor parcat pe o stradă din municipiul staţiune. S-a întâmplat pe 5 septembrie, la ora 2.40 din noapte.

Poliţistul a observat mişcări suspecte în curtea unui vecin iar când s-a apropiat a observat doi indivizi care se opriseră în zonă cu un autoturism înmatriculat în străinătate şi au intrat în curtea păgubitului.

În urma verificării autoturismului, în portbagaj a fost identificată o canistră cu 20 litri de motorină, iar pe bancheta din spate un butoi în care se afla cantitatea de 10 litri de motorină. Fiind întrebați despre proveniența carburantului, cei doi au declarat că au sustras-o în noaptea de 04/05.09.2014 din autovehicul.

Din cercetări a mai rezultat că cei doi, în noaptea de 2 spre 3 septembrie, au mai sustras cantitatea de 100 litri motorină de la o cisternă aparţinând unui bărbat de 54 ani, localnic din Vatra Dornei, prejudiciul total fiind de 780 lei.

Conform IPJ Suceava, autorii furtului au fost identificaţi în persoana unui tânăr în vârstă de 24 de ani din municipiul Vatra Dornei şi a unuia de 23 de ani din Botoşani.

Pe lângă furt, primul s-a mai ales cu un dosar penal pentru că a condus autoturismul cu care furau deşi nu posedă permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis și a două infracțiuni de furt calificat, cei doi fiind reținuți de poliţişti pentru 24 de ore.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

LOC DE DAT CU…EPIGRAMA (323)

astăzi, 08:42

Prin intermediul domnului Florin Rotaru am primit “Epigrama” nr. 109 din septembrie 2024. Conţinutul e dens şi nu se abate de la  titlul revistei. Aşa cum îi stă bine unei p...

Calendar ortodox, 13 octombrie: Aducerea moaştelor Sfântului Apostol Andrei la Iaşi; Sf. Mc. Carp, Papil, Agatodor, Agatonica şi Florentie

astăzi, 08:13

Fiind chinuiţi în oraşul Tiatira, aceştia nu s-au lepădat de credinţa creştină, ci au fost puternici, cu ajutorul harului dumnezeiesc, până la sfârşit. Valeriu le-a confisca...

Sute de credincioși din localitățile Botoșaniului, în pelerinaj la moaștele Cuvioasei Parascheva! (foto)

Saturday, 12 October 2024

În zorii zilei, pregătiți cu apă, provizii, unii cu medicamente și îmbrăcați potrivit vremii capricioase, credincioșii din parohia „Sf. Împărați Constantin și Elena&r...