Botoşănean prins cu ţigări de contrabandă ascunse în portierele maşinii!

Botoşănean prins cu ţigări de contrabandă ascunse în portierele maşinii!
Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul PTF Siret au descoperit şi confiscat 1.265 pachete ţigări de provenienţă ucraineană, ascunse în portierele unui autoturism, ţigări ce urmau a fi introduse ilegal în România.

Sâmbătă, în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, conducând un autoturism marca Chrysler, cetăţeanul român Daniel M., de 38 de ani, domiciliat în localitatea Dorohoi, jud. Botoşani.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra persoanei, bagajelor şi autoturismului.

Cu această ocazie, echipa comună de control a descoperit în portierele autoturismului 1.265 pachete cu ţigări, marca Monte Carlo, cu timbru de Ucraina.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 1.543 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, bărbatul a fost sancţionat contravenţional de autorităţile vamale cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar autoturismul marca Chrysler a fost reţinut până la plata amenzii, se precizează în comunicatul poliţiei de frontieră.

Sursa: Monitorul de Suceava

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
15

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
31

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
386

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...