Botosanean implicat intr-un grav accident la Dumbraveni!

Botosanean implicat intr-un grav accident la Dumbraveni!
Două persoane au fost rănite, una dintre ele fiind în stare gravă, după ce o maşină condusă de un botoşănean de 20 de ani a intrat într-o căruţă încărcată cu strujeni de porumb.

Duminică seara, la ora 20.30, pe DN 29, în afara localităţii Dumbrăveni, T.Vlad, de 20 ani, din municipiul Botoşani, posesor al permisului de conducere categoria B din anul 2010, în timp ce conducea autoturismul, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo neînregistrat încărcat cu strujeni de porumb, condus de M.Gheorghe, de 68 ani, localnic, care la intrarea pe drumul naţional din partea dreaptă, de pe un drum lateral, nu a acordat prioritate de trecere. 
 
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului atelajului hipo şi uşoară a pasagerei din atelaj, M.Ileana, de 66 ani, din aceeaşi localitate, soţia celui în cauză.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care atât lui, cât şi conducătorului atelajului, li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  

DN 29 a fost blocat 30 minute în vederea efectuării cercetării la faţa locului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
460

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
474

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
272

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...