Botoșănean implicat într-un accident la Câmpulung Moldovenesc!

Botoșănean implicat într-un accident la Câmpulung Moldovenesc!
Un şofer care ieşea de pe un drum secundar nu a acordat prioritate de trecere maşinilor de pe drumul principal, rezultând un accident cu trei maşini implicate, dintre care una s-a răsturnat într-o curte de la marginea şoselei, şoferul acesteia fiind rănit uşor, la venirea poliţiei el refuzând verificarea cu alcooltestul.

Vineri, în jurul orei 22.20, pe str. Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, Mihai B., de 40 ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat în depăşirea unei autoutilitare conduse de Dumitru A., de 42 ani, din municipiul Botoşani, moment în care de pe str. Mărăşti a ieşit autoturismul condus de Romeo T., de 30 ani, localnic, fără a acorda prioritate de trecere autoturismului aflat în depăşire, acroşându-se, după care acesta a lovit autoutilitara.

În final, autoturismul care s-a angajat în depăşire a părăsit partea carosabilă spre dreapta, răsturnându-se în curtea unui imobil.

Din impact a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto Mihai B. Romeo T. şi Dumitru A. au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i-le recoltate probe de sânge, iar Mihai B. a refuzat să fie testat, fiindu-i recoltate două probe de sânge.

Vinovat de producerea accidentului se face Romeo T., care nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului care circula pe un sector de drum prioritar, se precizează în comunicatul poliţiei. 

Sursa: Monitorul de Suceava

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
200

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
247

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
898

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...