Botoșănean găsit pe câmp, salvat în ultima clipă de polițiștii din Bucecea!

Vigilența polițistilor din Bucecea au făcut diferența între viață și moarte în cazul unui bărbat de 45 de ani, din același oraș.

Botoșănean găsit pe câmp, salvat în ultima clipă de polițiștii din Bucecea!

Miercuri, 6 decembrie, în jurul orei 08:00, Cristian și Simina, polițiști în cadrul Poliției Orașului Bucecea, se aflau în serviciu de patrulare cu autospeciala de poliție, pe drumul județean DJ 208 D, la o distanță de aproximativ 3 kilometri de oraș, când au observat pe câmp o persoană întinsă pe sol.

Cristian, împreună cu colega de patrulare, au oprit autospeciala și s-au îndreptat spre persoana respectivă, observând că este vorba despre un bărbat de 45 de ani, cunoscut la nivelul subunității de poliție cu probleme de sănătate.

Bărbatul era îmbracat sumar, iar o parte dintre articolele vestimentare se aflau în apropierea acestuia.

Polițiștii l-au preluat și l-au transportat în regim de urgență la Centrul de Primiri Urgență din Bucecea, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, întrucât acesta prezenta simptomele instalării hipotermiei.

În acest moment este în afara oricărui pericol, datorită celor doi polițiști cu suflet mare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
750

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
70

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
295

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...