Botoşănean găsit mort în incinta unei societăţi!

Botoşănean găsit mort în incinta unei societăţi!
Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Botoşani, a fost găsit decedat în incinta unei societăţi din Câmpulung Moldovenesc, bărbatul fiind angajat al respectivei firme. Pe corpul acestuia nu au fost găsite urme de violenţă.

In data de 27 februarie 2015, la ora 06.25, Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost anunţată de Vasile L., din comuna Sadova, administrator la SC Lagan Mobilex SRL, cu sediul în Câmpulung Moldovenesc, despre faptul că un angajat de-al său, Petru Gheorghieş, de 53 de ani, din comuna Vorona, judeţul Botoşani, a fost găsit decedat într-o încăpere din incinta societăţii.

Cadavrul botoşăneanului a fost găsit întins pe un pat într-un dormitor din incinta firmei. Din discuţiile purtate cu paznicul Victor C., care a descoperit cadavrul, acesta a declarat că a vorbit cu Petru Gheorghieş pe 26 februarie 2015, la ora 21.30, spunându-i că se simte rău.

Paznicul i-a spus că va chema ambulanţa, dar botoşăneanul a refuzat acest lucru. Din cercetarea la faţa locului, nu au fost găsite urme sau mijloace materiale de probă care să ateste comiterea unei infracţiuni, iar cadavrul nu avea urme de violenţă. In urma necropsiei se va stabili cu exactitate modul în care Petru Gheorghieş a decedat.

Sursa: Obiectiv de Suceava

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
318

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
335

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
204

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...