Botoșănean dat în urmărire după o condamnare pentru afaceri cu droguri! (Foto)

Bărbatul în vârstă de 38 de ani este condamnat la peste 3 ani de închisoare cu executare, pe numele său fiind emis un mandat în acest sens.

Botoșănean dat în urmărire după o condamnare pentru afaceri cu droguri! (Foto)

Florin Zaharia, cu domiciliul în localitatea Hudești, județul Botoșani, a fost condamnat pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor.

Astfel, pe 25 aprilie 2024, Tribunalul Botosani a emis pe numele lui Florin Zaharia mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea nr. 475.

Întrucât nu a fost identificat la domiciliul declarat, bărbatul a fost dat în consemn, acesta figurând pe site-ul Poliției Române, la rubrica Persoane urmărite.

Botoșăneanul este condamnat la 3 ani si 4 luni închisoare.

Acesta a fost judecat pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infractional organizat și cultivare, deținere, transport și vânzare de droguri de risc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Materna Botoșani”, un program de succes al municipalității!

astăzi, 15:10
20

Implementat la inițiativa primarului Cosmin Andrei și viceprimarilor Liviu Toma și Bogdan Buhăianu, acest program a fost bine primit de către familiile care se află într-un moment deosebit...

Pompierii botoșăneni pe podium la etapa națională a Concursului de Atletism și Cros „Cupa A.S.P.R.” (galerie foto)

astăzi, 14:52
29

Patru subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani sunt printre cei mai buni dintre pompierii militari din România, la...

Zeci de botoșăneni au fost selectați în vederea angajării la Bursa Locurilor de Muncă!

astăzi, 14:28
70

La Bursa Locurilor de Muncă, desfășurată vineri dimineață, au participat 665 de cetățeni interesați să intre pe piața muncii. Din cei 665 care au fost prezenți, 135 au fost selectați pent...