Botoșănean cercetat de polițiștii suceveni: A furat din dulapul destinat clienților, într-un centru comercial!

Un botoșănean de 19 ani s-a ales cu dosar penal. Tânărul a reținut cifrul de securitate pe care clientul l-a format, apoi a deschis și a furat bunuri, însă a fost repede prins de polițiști. 

Botoșănean cercetat de polițiștii suceveni: A furat din dulapul destinat clienților, într-un centru comercial!
Vineri, la ora 11.30, Secția de poliţie Burdujeni a fost sesizată de un localnic de 32 de ani, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras o geacă cu bunuri din dulapul destinat clienţilor din incinta unui complex comercial din municipiul Suceava.
 
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care, la 26.01.2018, în jurul orei 09.50, după ce și-a lăsat într-o cutie pentru bagajele clienţilor, o geacă cu diverse bunuri, a format cifrul de securitate fără să se asigure de confidențialitatea acestuia, persoane necunoscute i-au sustras-o, prejudiciul fiind de circa 600 lei.

"În urma activităţilor întreprinse de polițiști, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr de 19 ani, din județul Botoşani, care a recunoscut faptul că, fiind în zona dulapurilor destinate pentru bagajele clienţilor, a observat și memorat codul tastat de victimă pentru blocarea dulapului, după care a sustras din interior o geacă, ce a fost recuperată și restituită persoanei vătămate", informează IPJ Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
23

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
35

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
236

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...