Botoșănean căutat în miez de noapte, polițiștii l-au găsit într-un lan de porumb

Le-a spus polițiștilor că, pentru a scurta drumul spre casă, a intrat într-un lan de porumb. Din cauza faptului că se lăsase întunericul, s-a rătăcit și nu a mai reușit să ajungă la drumul principal.

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la dispariția unui bărbat de 75 de ani, din comuna Unțeni.

Apelul la 112 a fost efectuat în jurul orei 22:00 și anunța faptul că un bărbat de 75 de ani a părăsit domiciliul dimineața, în jurul orei 10:00, iar până la ora sesizării nu revenise. 

În cel mai scurt timp s-au constituit echipe de căutare formate din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani, Serviciului Criminalistic și voluntari din localitate, iar în aproximativ două ore, s-a reușit identificarea bărbatului, într-un lan de porumb.

Acesta a incercat să scurteze drumul spre casă, iar din cauza faptului că se lăsase întunericul, s-a rătăcit și nu a mai reușit să iasă din lanul de porumb și să ajungă la drumul principal.

Bărbatul nu a necesitat îngrijiri medicale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

Friday, 27 September 2024

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

Friday, 27 September 2024

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...