Botoşănean bătut măr într-o comună din judeţul Suceava!

Botoşănean bătut măr într-o comună din judeţul Suceava!
Un botoşănean de 27 de ani, care lucra ca cioban la o stână din comuna suceveană Şcheia, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut de trei bărbaţi care îi ceruseră să îi transporte cu căruţa pe un câmp.

Ieri, la ora 17.50, cadrele Poliţiei Comunale Şcheia au fost sesizate de S.Ionela, din satul Șcheia, despre faptul că D.Vasile, de 27 ani, din comuna Rădăuţi Prut, judeţul Botoşani, cioban la stâna soțului ei, a fost agresat de trei persoane în zona trecerii la nivel cu calea ferată a unui drum agricol.
 
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în jurul orei 17.30, D.Vasile s-a deplasat cu atelajul hipo de la stâna lui S.Cornel, unde lucrează ca cioban din luna aprilie 2012, la o pajiște pentru a cosi iarbă. După ce a traversat o trecere la nivel cu calea ferată a unui drum agricol a fost acostat de trei persoane, de circa 25-30 ani, care i-au cerut să-i transporte cu faetonul înspre DN 17.

După ce s-au deplasat circa 10 – 15 metri, unul dintre ei l-a tras jos de pe scândurica atelajului hipo și l-a lovit cu o bâtă în zona spatelui. După aceea toți trei l-au lovit cu pumnii și picioarele peste tot corpul, abandonându-l lângă atelajul hipo.

Botoşăneanul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgențe "Sf. Ioan cel Nou" Suceava, Secția U.P.U., pentru acordarea îngrijirilor medicale, stabilindu-se diagnosticul: "TCF prin agresiune, contuzie cot stâng, fractură humerus stâng, multiple plăgi escoriate", precizându-se că va rămâne internat sub observație până joi.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, suspecții au fost identificați ca fiind F.Nicolae, de 28 ani, B.Onoriu, de 31 ani și B.Nicolae, de 29 ani, toţi din comuna Şcheia.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și port, fără drept, de obiecte anume confecționate pentru lovire, urmând a se dispune procedural.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
115

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
240

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
60

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...