Botoșănean băgat cu forța într-un autoturism și tâlhărit!

Un tânăr de 22 de ani din sat Bajura, judeţul Botoşani a alertat autorităţile cu privire la faptul că ar fi fost tâlhărit.

Potrivit declaraţiilor tânărului, acesta se deplasa pe raza satului Limanu, județul Constanța, pentru a colecta donaţii în scop umanitar. La un moment dat a fost acostat de trei bărbaţi, care prin violenţă şi ameninţare cu un obiect metalic, l-au urcat cu forţa într-un autoturism înmatriculat în alt stat, l-au deposedat de bunuri, înscrisuri şi valori şi l-au abandonat între localităţile Limanu şi Mangalia, se arată într.un comunicat al Poliţiei Constanţa.

În urma verificărilor, poliţiştii au depistat un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din Limanu, care era însoţit de un alt tânăr de 21 de ani şi un bărbat de 36 de ani.

Toţi trei au fost conduşi la sediul Postului de Poliţie Liamanu pentru continuarea cercetărilor. Poliţiştii au efectuat un control asupra autoturismului şi au descoperit bunurile reclamate ca sustrase prin violenţă şi anume un telefon mobil, un ceas de mână, o mapă de culoare albastră cu mai multe înscrisuri pe numele ONG- ului, din care persoana vătămată făcea parte, şi suma de 126 lei.

Totodată, lângă autoturism a fost găsit un cuţit, se mai arată în comunicat. Două dintre cele trei persoane în cauză au fost prezentate la Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar cea de-a treia cu porpunere de cercetarea sub control judiciar, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tîlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Sursa: ziuaconstanta.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de informare și educare preventivă, realizate de ISU Botoșani în trei unități școlare din județ! (foto)

Friday, 11 October 2024

Peste 700 de elevi, cadre didactice și personal auxiliar au participat, astăzi, la mai multe activități de informare și educare preventivă desfășurate de pompieri la Școala Gimnazială nr. 4 ...

Primăria Botoșani, partener în Campania de iluminat architectural „Ziua Părinților de Îngeri”! (foto)

Friday, 11 October 2024

În semn de solidaritate cu familiile care au suferit astfel de pierderi, mai multe clădiri emblematice din 13 orașe din țară vor fi iluminate în culorile roz și bleu, simboluri ale sp...

S-a semnat contractul pentru extinderea rețelei de canalizare în zona Lebăda și satul Curtești! (foto)

Friday, 11 October 2024

Această investiție a fost solicitată de rezidenții din zonă încă din anul 2019, prin interpelări în Consiliul Local și adrese scrise. În urma acestor solicitări, Primăria B...