Botosanean arestat pentru 29 de zile, la Adjud, dupa ce a talharit o femeie pe strada!

Botosanean arestat pentru 29 de zile, la Adjud, dupa ce a talharit o femeie pe strada!
Un tânăr de 22 de ani, din judeţul Botoşani, a fost reţinut pe bază de ordonanţă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud, fiind suspectat că a comis o tâlhărie.

În seara zilei de 3 septembrie, în jurul orei 18.00, o femeie a sesizat poliţiştilor faptul că o persoană necunoscută i-a smuls lănţişorul de aur pe care îl purta la gât. Elena B., de 56 de ani, din Adjud, a declarat că se afla în zona cimitirului din localitate în timp ce a fost tâlhărită.

"În urma mobilizării cu operativitate a poliţiştilor, precum şi cu sprijinul martorilor oculari a fost reţinut M. Ovidiu-Andrei de 22 ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani. Prejudiciul cauzat a fost recuperat de poliţişti şi a fost predat persoanei vătămate. Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie", se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.
 
În faţa anchetatorilor, tânărul nu a recunoscut fapta, dar probele administrate de procurori au convins instanţa de judecată. "Inculpatul a fost arestat pentru 29 de zile. A mai avut contact cu legea penală pe perioada minoratului şi este şi recidivist deşi este destul de tânăr", a declarat Lucian Homoceanu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud.

Potrivit anchetatorilor, tânărul are la activ mai multe fapte de furt comise în judeţul Botoşani, scrie Monitorul de Vrancea.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
14

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
18

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...

Gest de omenie făcut de doi polițiști pentru o bătrână din județ! (Foto)

astăzi, 11:35
211

O bătrână de 80 de ani din județul Botoșani a apelat 112 în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru a sesiza că nu mai știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut ...