Botosanean amendat pentru ca incerca sa deblocheze rotile masinii!

Botosanean amendat pentru ca incerca sa deblocheze rotile masinii!
Numai in prima zi de aplicare a regulamentului de blocare a rotilor si ridicare a masinilor parcate ilegal, politistii comunitari au aplicat 15 sanctiuni.

Activitatea de constatare a contraventiilor pe linie de parcare si stationare in locuri interzise s-a soldat cu noua amenzi in valoare de 870 lei si 6 avertismente scrise. Nu toti s-au conformat cu masurile luate de organele de ordine, unii incercand sa se sustraga de la pedeapsa.

Un astfel de caz s-a petrecut ieri, in jurul orei 19.45, cand patrula de interventie s-a deplasat pe strada Marchian. Acolo, unul dintre posesorii unui autoturism cu rotile blocate incerca deblocarea lor.

Proprietarului autoturismului i s-a explicat procedura care trebuie urmata in vederea deblocarii rotilor. Cetatenii nu isi pot debloca singuri rotile. Cei aflati in aceasta situatie trebuie sa achite amenda contraventionala si taxa pentru deblocarea autoturismului. In plus, in cazul deteriorarii echipamentului de deblocare, cetateanul in cauza va plati si contravaloarea reparatiei sau inlocuirii acestuia, a declarat directorul executiv adjunct al Politiei Comunitare, Ioan Onutu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Principiul incertitudinii”, filmul ”bazat pe fizică și pe actori”, a ajuns la Botoșani! (Foto)

astăzi, 08:29
26

Cinematograful ”Unirea”, amfitrionul proiecțiilor de gală din Botoșani, a reunit cinefilii, și nu numai, la avanpremiera filmului  ”Principiul incertitudinii”.O ce...

Teritoriul României se micșorează: Aproape un hectar dispare în fiecare an. Județele Botoșani și Galați, cele mai afectate!

astăzi, 08:06
73

România se confruntă cu o problemă gravă legată de pierderea terenului, cauzată în principal de acțiunea de eroziune a râului Prut. Acesta „mușcă” permanent din m...

Bucurie într-o parohie din Botoșani: IPS Teofan a botezat cea de-a cincea fetiță a preotului Ionuț! (Foto)

astăzi, 07:32
400

În cea de-a doua duminică a Triodului, a Întoarcerii fiului risipitor, Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, a oficiat Sfânta și Dumnezeia...