Botosanean amendat pentru ca incerca sa deblocheze rotile masinii!

Botosanean amendat pentru ca incerca sa deblocheze rotile masinii!
Numai in prima zi de aplicare a regulamentului de blocare a rotilor si ridicare a masinilor parcate ilegal, politistii comunitari au aplicat 15 sanctiuni.

Activitatea de constatare a contraventiilor pe linie de parcare si stationare in locuri interzise s-a soldat cu noua amenzi in valoare de 870 lei si 6 avertismente scrise. Nu toti s-au conformat cu masurile luate de organele de ordine, unii incercand sa se sustraga de la pedeapsa.

Un astfel de caz s-a petrecut ieri, in jurul orei 19.45, cand patrula de interventie s-a deplasat pe strada Marchian. Acolo, unul dintre posesorii unui autoturism cu rotile blocate incerca deblocarea lor.

Proprietarului autoturismului i s-a explicat procedura care trebuie urmata in vederea deblocarii rotilor. Cetatenii nu isi pot debloca singuri rotile. Cei aflati in aceasta situatie trebuie sa achite amenda contraventionala si taxa pentru deblocarea autoturismului. In plus, in cazul deteriorarii echipamentului de deblocare, cetateanul in cauza va plati si contravaloarea reparatiei sau inlocuirii acestuia, a declarat directorul executiv adjunct al Politiei Comunitare, Ioan Onutu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
19

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
28

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
283

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...