Botosanean acuzat ca a ucis un camatar italian!

Botosanean acuzat ca a ucis un camatar italian!
Daniel Murariu este acuzat de o dublă crimă comisă în Italia, anul trecut. Anchetatorii nu au reușit să dovedească faptul că botoșăneanul se afla în Penisulă în noaptea omorului.

Dublul asasinat care a zguduit Italia, în vara anului 2011, pus pe seama unui român din judeţul Botoşani, Daniel Murariu, se îndreaptă spre o scoatere de sub învinuire a acestuia.

Aşa cum am dezvăluit, săptămâna trecută, anchetatorii italieni nu au reuşit, până acum, să demonstreze că românul era în Peninsulă, în noaptea de 29 spre 30 iulie, atunci când au fost omorâţi afaceriştii italieni Bruno Lanna, de 53 de ani, şi Mario Mattozi, de 66 de ani.

Mai mult decât atât, familia românului lsusţine că tânărul era în ţară în acel moment. EVZ a intrat în posesia rechizitoriului întocmit de Procuratura Republicii de la Tribunalul din Velletri, care scoate la iveală amănunte incredibile din viaţa uneia dintre victime, anchetate de autorităţile locale.

Crima de care este acuzat Daniel Murariu a avut loc în noaptea de 29 spre 30 iulie 2011, în localitatea Artena. Cadavrele incendiate ale celor doi afacerişti au fost descoperite într- o livadă de măslini, lângă fabrica lui Lanna.

Cei doi bărbaţi au fost ucişi cu lovituri de topor.

Cercul de suspecţi a fost format din muncitori români, care au lucrat la fabrica lui Bruno. Murariu a fost bănuit, deşi fusese expulzat din Italia în luna aprilie a aceluiaşi an.

Din rechizitoriu reiese că, timp patru luni, italienii nu l-au căutat în România.

Există cel puţin patru martori care l-au văzut în acea noapte în România. Nu există nicio altă probă în afară de mărturia fiului lui Bruno, Lanna Gugliemosusţine Adriana Graţiela Pop, sora lui Daniel.

Fiul celui ucis a declarat carabinierilor că, în noaptea crimei, l-a recunoscut pe Daniel după mers şi după vaccinul de pe braţul stâng.

Citeste mai mult pe Evz.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
139

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
894

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
425

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...