Boschetar cu scabie, transferat de la Bucuresti la Botosani! FOTO

Boschetar cu scabie, transferat de la Bucuresti la Botosani! FOTO
O persoana fara adapost, care si-a trait ultimii ani prin canalele din Bucuresti, a ajuns in noaptea de vineri spre sambata la Unitatea de Primiri Urgente, fiind transferat cu o ambulanta de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din capitala.

Vasile G., din satul Cucorani, comuna Mihai Eminescu, in varsta de 63 de ani, sufera de mai multi ani de multe boli, printre care scabie si ciroza. In urma cu aproximativ doi ani barbatul a ajuns in Bucuresti si s-a apucat de cersit. A dormit pe sub poduri, prin canale si in toti acesti ani a fost internat prin aproape toate spitalele din Bucuresti, care se ocupa cu astfel de cazuri. 

Ultimul spital in care barbatul a fost internat a fost Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca. Medicii de acolo, cel mai probabil satui sa-l tot ingrijeasca pe barbatul fara adapost, au cerut transferul la Spitalul Judetean Mavromati Botosani.

Serviciul Judetean de Ambulanta Botosani a trimis un echipaj la Bucuresti, iar in jurul ore 1:00 barbatul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgente. Barbatul a fost spalat si a ramas internat, medicii si autoritatile urmand sa decida care va fi soarta acestuia dupa ce va fi externat.

Nu este pentru prima data cand persoane care au domiciliul in judeţul Botosani, dar au plecat de ani buni, sunt "plasate" autoritailor locale, de multe ori transportul acestora facandu-se cu Ambulantele. 




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii încep ultimul modul de cursuri miercuri, 8 mai. Calendarul Evaluărilor Naționale, Bacalaureatului și admiterii la liceu

astăzi, 16:40
23

Cursurile din modulul 5 de școală încep în mijlocul săptămânii, miercuri, 8 mai, și durează până pe 21 iunie 2024. Modulul 5 este cel în care au loc Evaluările Na...

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
261

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
172

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...