Boschetar cu scabie, transferat de la Bucuresti la Botosani! FOTO

Boschetar cu scabie, transferat de la Bucuresti la Botosani! FOTO
O persoana fara adapost, care si-a trait ultimii ani prin canalele din Bucuresti, a ajuns in noaptea de vineri spre sambata la Unitatea de Primiri Urgente, fiind transferat cu o ambulanta de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din capitala.

Vasile G., din satul Cucorani, comuna Mihai Eminescu, in varsta de 63 de ani, sufera de mai multi ani de multe boli, printre care scabie si ciroza. In urma cu aproximativ doi ani barbatul a ajuns in Bucuresti si s-a apucat de cersit. A dormit pe sub poduri, prin canale si in toti acesti ani a fost internat prin aproape toate spitalele din Bucuresti, care se ocupa cu astfel de cazuri. 

Ultimul spital in care barbatul a fost internat a fost Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca. Medicii de acolo, cel mai probabil satui sa-l tot ingrijeasca pe barbatul fara adapost, au cerut transferul la Spitalul Judetean Mavromati Botosani.

Serviciul Judetean de Ambulanta Botosani a trimis un echipaj la Bucuresti, iar in jurul ore 1:00 barbatul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgente. Barbatul a fost spalat si a ramas internat, medicii si autoritatile urmand sa decida care va fi soarta acestuia dupa ce va fi externat.

Nu este pentru prima data cand persoane care au domiciliul in judeţul Botosani, dar au plecat de ani buni, sunt "plasate" autoritailor locale, de multe ori transportul acestora facandu-se cu Ambulantele. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focar de pestă porcină africană la granița cu Suceava, localități din Botoșani cuprinse în ”zona de supraveghere”!

Duminică, 14 Iulie 2024
329

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Suceava a declarat focar de pestă porcină africană într-o gospodărie din Slobozia, comuna Zvoriştea.Aceasta, du...

PS Nichifor Botoșăneanul a botezat copilul unui preot din Botoșani!

Duminică, 14 Iulie 2024
652

În cadrul Sfintei Liturghii a fost săvârșită Taina Botezului pentru pruncul Rafail, băiatul familiei părintelui Dumitru Anușca, iar casa parohială, care a trecut printr-un proces de...

FC Botoșani - Oțelul Galați, mâine de la ora 18:30

Duminică, 14 Iulie 2024
206

Meciul de fotbal FC Botoșani - Oțelul Galați va avea loc luni, 15 iulie 2024, în etapa întâi din Superliga României.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Oțelul!F...