Bordura i-a ieşit în faţa maşinii!

Beat la volan, şi-a distrus maşina după ce s-a izbit în bordura trotuarului. La venirea poliţiştilor, botoşăneanul de 27 de ani a refuzat să sufle în aparatul etilotest.

La data de 1 mai 2015, în jurul orei 23.40, Poliţia municipiului Botoșani a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Victoriei din municipiu, un autoturism s-a oprit în bordura trotuarului, iar conducătorul auto pare să se afle sub influența alcoolului.

La faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe P. G., de 27 de ani, din municipiul Botoșani, posesor permis de conducere din anul 2015, stabilindu-se că acesta a condus autoturismul respectiv, găsit avariat.

Întrucât tânărul emana halenă alcoolică și vorbea incoerent, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat.

De asemenea, conducătorul auto a refuzat şi procedura prelevării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
              
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul conducătorului auto de a se supune prelevării mostrelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

Friday, 4 October 2024

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

Friday, 4 October 2024

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

Friday, 4 October 2024

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...