Boc - la o bătaie în centrul Clujului: "Am dat, am şi primit, am încercat să mă apăr"

Boc - la o bătaie în centrul Clujului: "Am dat, am şi primit, am încercat să mă apăr"
Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat, vineri seară, în centrul oraşului, la o bătaie cu perne, manifestare care a făcut parte din proiectul "Cluj Never Sleeps", edilul folosind o pernă portocalie, transmite corespondentul Mediafax.
 
Emil Boc s-a aflat, vineri seară, pe strada Mihail Kogălniceanu din zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, aceasta fiind transformată pentru 24 de ore în zonă pietonală în cadrul proiectului "Cluj Never Sleeps".
 
Aici au avut loc vineri seară spectacole de dansuri salsa sau tangou, dar şi o bătaie cu perne la care au participat mai mulţi tineri.

"Nu ştiam de această surpriză pe care mi-au pregătit-o cei care s-au ocupat de <Cluj Never Sleeps> pe strada Kogălniceanu. A fost o confruntare pe care nu am prevăzut-o. Era o bătaie cu perne între studenţi, şi m-am trezit cu o pernă portocalie în mână. S-a dat startul la bătaia cu perne, şi nu puteam să refuz să nu apăr blazonul portocaliu. Am dat, am şi primit, am încercat să mă apăr, dar şi să atac. Mi-am amintit de studenţie, a fost o tradiţie frumoasă, o amintire din viaţa de licean sau student. Cine a fost student căminist, nu cred că a ratat vreo bătaie cu perne. Mi-am amintit de vremurile în care eram la internat la Liceul Şincai sau în căminul de pe strada Avram Iancu, ca şi student, unde erau bătăi cu perne în toată regula", a spus Boc.
 
  "Cluj Never Sleeps" a fost un proiect derulat timp de 24 de ore la Cluj-Napoca, cu prilejul solstiţiului de vară, cea mai lungă zi a anului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
142

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
221

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
751

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...