BMW intrat într-un stâlp pe Calea Națională, după ce a lovit o altă mașină! FOTO

BMW intrat într-un stâlp pe Calea Națională, după ce a lovit o altă mașină! FOTO
O șoferiță a ajuns, vineri după-amiază, cu autoturismul într-un stâlp, în apropierea Gării, după ce nu a acordat prioritate unui alt participant la trafic.

Șoferița, aflată la volanul unui BMW, se deplasa pe Calea Națională dinspre Cătămărăști și a vrut să vireze la stânga, către Gară, dar nu a oprit pentru a acorda prioritate unui Audi care circula dinspre Stadion.

După ce a acroșat cealaltă mașină, șoferița a tras de volan și a intrat într-un stâlp de pe un scuar care desparte cele două sensuri de mers. Norocul a fost ca în acel moment să nu treacă nimeni pe trecerea de pietoni.

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. La fața locului au ajuns și polițiștii, dar în cele din urmă cei doi conducători auto s-au înțeles amiabil.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
25

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
374

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...