Blogul lui Conțac: "Cine vrea să arunce cu pietre să se judece pe sine"

Blogul lui Conțac: "Cine vrea să arunce cu pietre să se judece pe sine"
La câteva ore de la eliberarea lui Constantin Conțac din Penitenciarul Botoșani, pe blogul acestuia a apărut o postare, care nu este însă semnată de el ci de Platforma Civică.

Redăm mai jos postarea de pe blogul fostului președinte al Consiliului Județean:

"Bine că domnul Conțac a ajuns acasă. Cine vrea să arunce cu pietre, să se judece pe sine, oare omul ăsta trebuia să fie acolo, un an din viața lui ? A câștigat societatea noastră ceva din asta?

Trăim într-o lume mai dreaptă, mai prosperă , mai echitabilă? Ce simțiți? Vedem că vrăjmașii lui sunt supărați, își strigă disperați frustrarea pe ziarele online, până la urmă și asta e un om de exorcizare a propriilor gânduri și acțiuni. Să fie sănătoși, să se gândească la o vorbă veche : cu ce mâna dai, cu aceea primești, într-o mie de feluri, de la viață.

Există totdeauna o balanță între binele și răul făcut, peste mâna și capetele noastre.

Îi dorim domnului Conțac SĂNĂTATE și să știe că sunt și botoșăneni, mulți, care au un gând bun pentru el, pentru faptele lui bune, cu cei nevoiași.

Avem nevoie de echilibrul și înțelepciunea unui om care a muncit o viață, botoșănean de-al nostru și dacă îl întâlnim pe stradă, ne ridicăm pălăria în semn de respect".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
442

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
456

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
266

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...