BLOGOSFERA - Mihai Malaimare: "Cozmanca deplange inlocuirea nesimtitului, analfabetului, banditului de Contac"!

BLOGOSFERA - Mihai Malaimare: "Cozmanca deplange inlocuirea nesimtitului, analfabetului, banditului de Contac"!

 MIHAI MALAIMARE  

Cozmanca trimite o scrisoare care ajunge mult prea tarziu. Pentru PSD si pentru stanga pe care acesta crede ca are dreptul sa o reprezinte.

Ar fi trebuit sa urle cand l-au tradat pe Iliescu la Congres, ar fi trebuit sa urce la tribuna, chiar daca durerea personala il tintuia locului, dar ar fi trebuit sa fie acolo si sa-i infrunte pe ticalosii, pe nemernicii care au indraznit sa aduca un prostanac la conducerea celui mai mare partid din Romania, pe ticalosii care au anulat orice legatura cu stanga a acestui partid.

Opiniile lui Cozmanca sunt corecte pana la un anumit punct, deoarece el deplange inlocuirea unor lideri locali si enumera printre acestia pe nesimtitul, pe analfabetul, pe banditul de Contac de la Botosani, ori, in acesta situatie, Cozmanca pune sub semnul indoielii intreaga sa actiune.

Faptul ca unul dintre nemernicii noi ai PSD-ului, mister Rus, ministrul cretin al PSD care a fost in stare sa duca un artist cu catuse la maini fara sa existe vreo decizie cat de cat serioasa a vreunei instante, isi permite sa fie mitocan cu Cozmanca, nu ne arata decat ca el, Rus, nu este decat un dobitoc fara margini pe langa conditia sa de tradator al intereselor PSD.

Faptul ca Dancu nu gaseste alte vorbe decat cele pe care le spune, adica sa mearga Cozmanca sa infiinteze PCR, este doar semnul ca acest flacau nu stie decat chestia cu ba pe-a ma-tii, ceea ce spune totul despre el.

(Continuarea pe blogul lui Mihai Malaimare, www.malaimare.wordpress.com)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sirop de tuse pentru copii retras din farmacii! Toxina periculoasă pe care o conține!

astăzi, 09:30
95

Retragerea urmează unui raport al autorităţii de reglementare din Nigeria, de miercuri, care a detectat pentru prima dată toxina într-un lot de sirop pentru copii Benylin.Autoritatea de ...

Preot botoșănean hirotonit la Catedrala Mitropolitană din Iași! (foto)

astăzi, 08:13
505

Credincioșii care au mers, duminică, Catedrala Mitropolitană din Iași au luat parte la dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, specifică duminicilor Postului Mare.Sfân...

Acuzații pe axa politică după FC Botoșani – FC U Craiova 4-1. ”Nu se poate așa ceva!”

astăzi, 07:45
627

Centralul argeșean și-a schimbat două decizii la VAR, în prim plan fiind de fiecare dată echipa lui Valeriu Iftime. Mai întâi, la 0-0, Călin le-a dat penalty moldovenilor pentru...