BLOGOSFERA: Cand va scarbiti de RO., scarbiti-va for ever!

BLOGOSFERA: Cand va scarbiti de RO., scarbiti-va for ever!

DANA RAZBOIU
kudika.ro

De faci imprudenta sa butonezi telecomanda in zona posturilor romanesti, gen Realitatea sau Antene, atunci, in mod sigur vei da peste vreo emisiune de tip talk show, la care, printre alti bagatori de seama, vesnic invitati ai studiourilor tv (ex. Ciuvica, Tudor Octavian, asa zisa societate civila), este prezenta si Monica Tatoiu; aseara era la emisiunea lui Cristi Brancu de pe Antena 2.

Indiferent de tema abordata, Monica Tatoiu, doamna-stie-tot, va avea ceva de spus, fie ca se discuta despre politica, sanatate, invatamant, somaj, pensionari, Boc, Parlament, Basescu, pretul benzinei, fotbal, muzica, teatru, film, moda, shopping, turism, vedete, droguri sau orice altceva va vine acum in minte, ea isi da cu parerea.

La inceputul lunii decembrie a anului trecut, tanti Tatoiu spunea ca nu mai poate locui in aceasta tara lipsita de moralitate si plina de mitocani si ca va pleca definitiv din RO.
De plecat, vad ca n-a facut-o, inca, in schimb nu-i zi in care aceasta sa nu apara pe sticla, ori la Realitatea, ori la Antena 1, 2 sau 3 etc.

Daca Monica Tatoiu tot delara ca paraseste RO., si vad ca n-o face, in schimb, o alta vedeta plecata definitiv din tara, in vara trecuta, pe motiv ca sistemul de sanatate din RO. nu-i ofera siguranta (n-o condamn), si aici vorbim de Dana Razboiu, fosta prezentatoare a stirilor de la TVR si Kanal D, negociaza zilele acestea o revenire la pupitrul stirilor, de aceasta data la Realitatea. Sa inteleg ca problemele sistemului de sanatate din RO. au fost rezolvate sau ca viata-n Viena e costisitoare? Nici una, nici cealalta… Starea sistemului sanitar din tara e la fel de deficitara ca si-n urma cu jumatate de an, cat despre bani, nu cred ca acestia reprezinta o problema pentru sotia lui Bogdan Enoiu, seful agentiei de publicitate McCann Erickson Romania. Atunci?

"Stau destul de putin in Viena, am ajuns sa stau mai mult prin Romania (…). De-abia dupa ce am plecat din Romania, mi-am dat seama ca sunt indragostita de tara asta. Viena mi se pare foarte scumpa. Depinde despre ce nivel de trai vorbim. La un nivel ridicat este foarte scumpa, pentru ca serviciile sunt foarte scumpe. In Romania sa ai sofer, menajera, bona, e mult mai convenabil decat la Viena. Daca in Romania, salariul unei menajere este de 300-400 de euro, la Viena este de 1300-1400 de euro si face acelasi lucru. O menajera romanca mi-a cerut 10 euro pe ora, ceea ce insemna 1.600 de euro pe luna pentru ca eu am doi copii, vroiam o menajera full-time", declara Dana Razboiu, in octombrie 2010, pentru Adevarul.

Cand va scarbiti de RO., scarbiti-va for ever !

caietul.info

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
28

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
24

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
51

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...