BLOCADA polițiștilor a nefericit zeci de botoșăneni „certați” cu regulile!

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale în cadrul acțiunii BLOCADA, beneficiind de sprijinul jandarmilor, și au intervenit la 67 de evenimente, majoritatea sesizate prin apel la 112.

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise, în cadrul acestora fiind aplicate 189 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 108.905 de lei și reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 18 permise de conducere.

Duminică, 21 iulie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune de tip ”blitz” pe raza municipiului Botoșani  pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere.

35 de autovehicule au fost controlate, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale în valoare de 20.655 de lei.

De asemenea, au fost reținute 9 permise de conducere, 6 dintre acestea fiind reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar 3 pentru alte abateri la regimul rutier.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gestul unei tinere din Botoșani sau când mergi la concert și bunica rămâne acasă! (Foto)

astăzi, 09:50

Dacă la un spectacol de teatru, la un concert simfonic, folosirea telefonului mobil este interzisă, folclorul pare să ofere ceva mai multă libertate. Și asta întrucât amplitudinea ...

Trei botoșăneni decedați, după ce au adormit cu focul aprins în sobă! (Foto)

astăzi, 09:25

Trei persoane au decedat, iar alta a ajuns la spital cu arsuri grave în urma unor incendii generate de jarul căzut din sobă pe materiale combustibile, iarna trecută. Tragediile s-au produs...

Două școli și o grădiniță din Botoșani primesc bani de la Guvern pentru a-și construi sau repara toaletele!

astăzi, 08:54

Guvernul alocă peste 4 milioane de lei prin hotărâre (HG) pentru ca 51 de școli din țară care au latrine în anul 2024 să-și construiască toalete. HG a fost publicată în M...