Blocada la Botoșani: Zece șoferi au devenit pietoni în ulltimele 24 de ore!

Polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și au intervenit la 38 de evenimente, majoritatea sesizate prin apel la 112.

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise, în cadrul acestora fiind aplicate 115 sancțiuni contravenționale, în valoare de 66.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce 10 permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare.

Cele mai multe dintre sancțiuni au fost aplicate pentru abateri la regimul rutier și nerespectarea normelor de conviețuire socială.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lecție despre independență și tărie de caracter cu micii cititori, la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” din Botoșani!

Friday, 25 October 2024

Coordonați de prof.Cristina Surdu, cei mici  au avut parte astăzi de o zi specială la bibliotecă. Au început un nou Club de lectură intitulat „Comoara lecturii". Pasionați ...

Social democrații botoșăneni la debut de campanie electorală pentru prezidențiale! (Foto, Video)

Friday, 25 October 2024

Alegerile prezidențiale vor avea loc în două tururi. Primul tur va fi pe 24 noiembrie, iar cel de-al doilea pe 8 decembrie, momente în care românii își vor putea alege noul ...

Elevii unui liceu din județ au învățat de la comisarii Gărzii de Mediu Botoșani cum să colecteze selectiv deșeurile! (foto)

Friday, 25 October 2024

Pentru că militează ca activitatea de colectare separată să fie un obicei zilnic, abandonarea deșeurilor să nu stea în caracter, iar exemplul lor să fie multiplicat, comisarii din cadrul ...