Birourile Primăriei de la Casa Cărții se mută la Uvertura Mall: "Chiria zero, costuri marketing zero, taxă decorare zero", spune Portariuc!

Birourile Primăriei de la Casa Cărții se mută la Uvertura Mall: "Chiria zero, costuri marketing zero, taxă decorare zero", spune Portariuc!
Birourile Primăriei de la Casa Cărții vor fi mutate în incinta Uvertura Mall, iar municipalitatea nu va trebui să plătească niciun leu pentru spațiul pe care reprezentanții complexului comercial îl pun la dispoziție.

Municipalitatea va primi 317 mp de spaţiu pentru birouri şi 28 mp pentru arhivă, la etajul trei al mall-ului. Serviciile de urbanism, autorizări agenţi economici şi patrimoniu se vor număra printre cele care vor fi mutate în mall.
În locul acestora, la Casa Cărţii, primarul a anunţat că va fi înființat un Ghişeu unic de la care botoşănenii vor putea să obţină anumite documente.

"În urma negocierilor, am primit o ofertă extrem de avantajoasă pentru Primărie și anume costuri zero pentru deschiderea unor birouri în cadrul Uvertura Mall. Chiria de bază zero, costuri marketing zero, taxă decorare zero. Mai mult decât atât, pentru o bună vizibilitate și accesibilitate ne pun la dispoziție în mod gratuit amplasarea unui logo în cadrul Mall-ului. Pentru cei care își exprimau în urmă cu o săptămână, că am văzut parlamentari, unele păreri vizavi de deschiderea acestor birouri, iată că nu implică absolut niciun cost din partea Primăriei și e de înțeles de ce e așa pentru că ei au interesul să atragă fluxul de persoane către respectiva locație și atunci e normal să ne pună la dispoziție gratuit acest spațiu", a declarat primarul Ovidiu Portariuc.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
66

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
34

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
71

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...