Bill Gates vrea depopularea prin vaccinuri - VIDEO

Bill Gates vrea depopularea prin vaccinuri - VIDEO
Într-o conferinţă de presa, miliardarul Microsoft Bill Gates, care a donat sute de milioane de dolari pentru crearea unui nou vaccin, vorbeşte despre problema emisiilor de CO2 şi efectele sale asupra schimbărilor climatice. El prezintă o formulă pentru urmărirea emisiilor de CO2, după cum urmează: CO2 = P x S x E x C.

P = Oameni
S = Servicii de persoană
E = Energie pe servicii
C = CO2 per unitate de energie


Apoi, adaugă că pentru a obţine o valoare de CO2 catre zero, "probabil unul dintre aceste numere va trebui sa fie destul de aproape de zero".

Ca urmare a acestei formule, Bill Gates descrie modul în care primul număr – P (pentru People) – ar putea fi redus. El spune:

"Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni cu tendinta de crestere pana la 9 miliarde. Acum, dacă am face aceste vaccinuri de întretinere a sănătatii si a reproducerii, am putea reduce populatia lumii, probabil, cu 10 sau 15 la suta".

Aceasta declaratie a fost facuta de catre Bill Gates, fara orice ezitare si se pare ca a fost facuta in mod deliberat, calculata si foarte bine prezentata.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
146

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
143

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
35

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...