Bijuterii pe patru roți pe șoselele județului. Ce mașini dețin botoșănenii cu stare!

Bijuterii pe patru roți pe șoselele județului. Ce mașini dețin botoșănenii cu stare!
Tot mai mulți botoșăneni cu dare de mână și-au achiziționat în ultimul an adevărate bijuterii pe patru roți. Preferatele acestora sunt mai ales mașinile hibrid, pentru un astfel de autoturism prețul ajungând chiar și la 100.000 de euro.

Numai în luna ianuarie, la Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Botoșani au fost înmatriculate trei autoturisme hibrid al căror preț sare de 150.000 de lei. Mărcile de mașini preferate de botoșănenii cu stare sunt Toyota și Honda.

La nivelul județului Botoșani, la ora actuală sunt înmatriculate 16 autoturisme hibrid. Printre cele mai scumpă mașini sunt un Audi Q7, pentru care proprietarul a plătit nu mai puțin de 368.000 de lei și un Volvo în valoare de 250.000 de lei, dar și un Lexus.

Majoritatea mașinilor au fost achiziționate de societăți comerciale, fiind de regulă conduse de patroni.

“Se observă o creștere a numărului posesorilor de mașini hibride. Merg și pe combustibil, dar și electric, nu sunt poluante, și majoritatea sunt Euro 6 și nu se plătește taxă de emisie poluantă. Au un termen de garanție foarte mare, consumul este mic, sub 3%, într-un mers normal", a declarat Dănuț Ciubotaru, șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta