Biciclist de 82 de ani accidentat din cauza propriei neglijente, soferul este cercetat de Politie!

Biciclist de 82 de ani accidentat din cauza propriei neglijente, soferul este cercetat de Politie!

   arhiva

Neglijenţa unui biciclist octogenar i-a creat probleme unui dorohoian, care este cercetat pentru vătămare corporală din culpă! Asta deşi oamenii legii au stabilit că accidentul s-a produs după ce bătrânul a cotit brusc spre stânga, fără să se asigure corespunzător!

În ziua de 15.08.2010, în jurul orei 17.20, în timp ce se deplasa pe bicicletă, pe strada George Enescu din municipiul Dorohoi, S. MIHAI, de 82 de ani, din municipiu, fără să se asigure corespunzător din spate, a schimbat brusc direcţia de mers către stânga, împrejurare în care a fost acroşat de autoturismul marca Volkswagen Passat condus de V. VASILE-CEZAR de 26 de ani, din municipiul Dorohoi, care se angajase regulamentar în depăşirea biciclistului.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a lui S. MIHAI, care a fost transportat şi internat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat. Atât conducătorul auto cât şi biciclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, informează IPJ Botoşani.

În cauză se efectuează cercetări faţă de V. VASILE-CEZAR sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie procedurală.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
89

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
366

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
61

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...