Biciclist afumat recuperat dintr-un canal nesemnalizat

Biciclist afumat recuperat dintr-un canal nesemnalizat
Un biciclist afumat de aburii alcoolului a căzut sâmbătă într-un canal descoperit şi nesemnalizat corespunzător situat pe strada Colonel Vasiliu din Dorohoi.

Acest incident vine la câteva zile dupa ce pompierii au înlăturat riscul de explozie în cazul unui camion care transporta animale şi care a suferit în mers o avarie la rezervorul de carburant, tot din cauza unei canalizări nesemnalizate. Miercuri, şoseaua a fost spălată pe o porţiune de aproape 100 de metri, poliţiştii estimând că pe carosabil au fost deversați peste 200 de litri de motorină.

Rezervorul maşinii s-a spart după ce şoferul a lovit o gură de canal montată recent în cadrul programului de modernizare derulat în Dorohoi. Gurile respective de canalizare au rămas deasupra carosabilului urmând a fi aduse la nivel în momentul când se va turna stratul de asfalt.

La fel a păţit miercuri şi şoferul altui camion care şi-a spart baia de ulei tot într-o canalizare înălţată în zona magazinului Lidl. 

"Aceste guri de canal lăsate de izbelişte sunt un real pericol pentru participanţii la trafic", anticipa miercuri  comisarul şef Marcel Prichici, şeful Poliţiei Dorohoi. 

Potrivit poliţiştilor Ioan O. de 61 de ani se deblasat pe o bicicletă iar la un moment dat roata din faţă a intrat în bazinul de colectare a apei pluviale, bazin descoperit şi nesemnalizat. Biciclistul s-a dezechilibrat şi a căzut direct în cap. Dus la spital medicii l-au diagnosticat cu un traumatism cranio cerebral cu hematom şi l-au internat ţinându-l sub strictă supraveghere.

Poliţiştii au ajuns la concluzia că accident a avut loc şi pe fondul consumului de alcool, biciclistul fiind depistat cu o alcoolemie de 0.80 pe etilotest.

Sursa: Opinia de Dorohoi

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
24

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
27

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...

Elevii încep ultimul modul de cursuri miercuri, 8 mai. Calendarul Evaluărilor Naționale, Bacalaureatului și admiterii la liceu

astăzi, 16:40
106

Cursurile din modulul 5 de școală încep în mijlocul săptămânii, miercuri, 8 mai, și durează până pe 21 iunie 2024. Modulul 5 este cel în care au loc Evaluările Na...