Biciclist accidentat de un carutas care a fugit de la locul faptei!

P. Constantin, in varsta de 50 de ani, din comuna Copalau, a sesizat politistilor din comuna ca miercuri seara, in jurul orei 18.00, a fost victima unui accident rutier produs pe DJ 208 H, pe raza comunei Copalau, suspectul parasind locul faptei.

“In urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca, in timp ce partea vatamata se deplasa regulamentar ca biciclist (fiind imbracat cu vesta cu elemente fluorescente reflectorizante si avand bicicleta dotata in mod corespunzator), a fost depasit de atelajul hipo condus de consateanul sau A. Ioan, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, imprejurare in care l-a surprins si accidentat, proiectandu-l pe partea carosabila. Dupa producerea accidentului, conducatorul atelajului hipo a parasit locul faptei fara incuviintarea organelor de politie", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

In urma impactului, P. Constantin a suferit leziuni corporale, insa a refuzat internarea. A solicitat, in schimb, efectuarea de cercetari fata de conducatorul atelajului hipo, pentru vatamare corporala din culpa.

Nici conducatorul atelajului hipo si nici victima nu au fost testati alcoolscopic si nu li s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei, din cauza timpului scurs de la data producerii evenimentului, se arata in comunicatul IPJ Botosani.

Fata de A. Ioan se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie, cauza urmand a fi solutionata procedural.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
379

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
673

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
192

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...