Betiv urmarit de politie prin mai multe sate!

Betiv urmarit de politie prin mai multe sate!
A agresat un consătean, a ignorat semnalele poliţiştilor de oprire în trafic şi a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei! "Isprava" aparţine unui botoşănean care, după ce a fugit de oamenii legii, s-a prezentat apoi singur la postul de poliţie.

Marţi, în jurul orei 16.05, poliţiştii din comuna Curteşti au fost sesizaţi de către C. Cristi, de 33 de ani, din comună, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni, indicând autorul faptei în persoana lui Silviu C., de 43 de ani, din localitatea Curteşti. Reclamantul a făcut de asemenea cunoscut poliţiştilor faptul că agresorul se afla într-o stare vădită de ebrietate, iar după consumarea faptei acesta a plecat spre localitatea Mănăstirea Doamnei, deplasându-se cu un autoturism marca Dacia 1310.

În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti, în jurul orei 17.30 autoturismul condus de C. Silviu a fost depistat în trafic, pe un drum comunal din localitatea Curteşti. Conducătorul auto a ignorat semnalul regulamentar de oprire, împrejurare în care poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului, folosind semnalele luminoase şi acustice.

Conducătorul auto a continuat să ignore semnalele de oprire, urmărirea autoturismului făcându-se până la domiciliul lui C. Silviu, unde acesta a intrat în curtea locuinţei, refuzând să poarte vreo discuţie cu poliţiştii.

"Ulterior, s-a prezentat din proprie iniţiativă la sediul Postului de Poliţie Curteşti, unde a fost testat cu aparat etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, lucru pe care acesta l-a refuzat", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.

C. Silviu este în prezent cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul conducătorului auto de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, cauza urmând a fi soluţionată procedural.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
422

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
253

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
68

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...