Berlusconi, lovit in plina figura la un miting! - VIDEO

Berlusconi, lovit in plina figura la un miting! - VIDEO
Premierul italian Silvio Berlusconi, in varsta de 73 de ani, a fost lovit in plina figura, duminica seara, la Milano, in timpul unui miting, si desi nu si-a pierdut cunostinta, ci doar a sangerat, va ramane sub supraveghere medicala la spital timp de 24 de ore.

Initial politia a spus ca un tanar i-a dat un pumn in fata premierului, dar ulterior a spus ca s-ar putea ca agresorul sa fi aruncat de apoape cu un obiect in seful guvernului italian. Unii martori oculari spun ca premierul a fost lovit cu o replica in miniatura a unei catedrale, informeaza presa internationala.

Berlusconi s-a dezechilibrat si a cazut dupa aceasta lovitura, apoi a inceput sa sangereze in zona gurii si a nasului. Imediat a fost urcat intr-o masina si apoi a fost dus la spital, unde este tratat pentru contuzii la fata.

Atacul s-a petrecut in timp ce premierul se afla langa masina, la incheierea mitingului electoral, si dadea autografe. Dupa ce a fost urcat in masina, premierul a iesit din nou afara, pentru cateva clipe, intr-un efort aparent de a arata ca nu este ranit grav.

Barbatul care l-a lovit pe premier, cu varsta cuprinsa intre 30 si 40 de ani, a fost arestat si dus la sediul politiei din Milano.

"Ce i-au facut lui Berlusconi este un act de terorism", a declarat Umberto Bossi, seful partidului de extrema-dreapta Liga Nordului, un aliat apropiat al lui Berlusconi.

La inceputul mitingului electoral, Silvio Berlusconi fusese huduit de cateva zeci de persoane care i-au strigat "Bufonule!". Seful guvernului le-a replicat strigandu-le de mai multe ori la microfon "Sa va fie rusine!". Ulterior s-a produs o altercatie intre persoanele contestatare si tinerii din serviciul de ordine al mitingului, ceea ce a determinat politia sa intervina, insa nu se stie daca persoana care l-a lovit pe premier facea parte dintre cei care l-au fluierat la inceputul mitingului.

Silvio Berlusconi a fost victima unei agresiuni asemanatoare in urma cu cativa ani la Roma, cand un tanar a aruncat in el cu trepiedul unui aparat foto, ceea ce i-a provocat o rana deschisa la baza craniului.

 


Ziare.com

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
329

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
347

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
211

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...