Bebelusul din Stauceni, in stare foarte grava!

Bebelusul din Stauceni, in stare foarte grava!

 Spitalul de Pediatrie Botosani  

Copilasul din Stauceni, ars vineri in incendiu, se afla in soc post-convulsional si este dependent de oxigen, spun cadrele medicale de la Spitalul de Pediatrie Botosani.

 "Primele sapte zile sunt decisive pentru viata acestuia. Este important ca nu are arsuri la nivelul cailor respiratorii, insa starea lui este in continuare critica", a declarat medicul Iuliana Kadar, purtatorul de cuvant al Spitalului de Pediatrie Botosani.

Bebelusul va fi supus unei interventii de grefa de piele la nivelul capului si fetei, pentru ca acolo arsurile sunt mai mari.

Tragedia s-a petrecut vineri, in localitatea Stauceni. Locuinta in care se afla bebelusul a izbucnit in flacari, din cauza unui scurtcircuit la instalatia electrica.

Casa a ars aproape in intregime, insa cel mai afectat a fost mezinul familiei, flacarile aprinzandu-i hainele si patura cu care era invelit.

In urma incendiului, bebelusul a suferit arsuri de gradele III si IV.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
138

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
158

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
242

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...