Bebeluş mort în condiţii suspecte! Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă!

Bebeluş mort în condiţii suspecte! Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă!
Poliţiştii botoşăneni fac cercetări pentru a afla în ce împrejurări a murit un bebeluş de doar cinci luni, care a fost găsit la domiciliu în stop cardio-respirator.
 
Marţi după-amiază mama copilului a sunat la 112 şi a solicitat o Ambulanţă spunând că bebeluşul se simte rău. Când au ajuns la locul solicitării, în satul Ghilăneşti, comuna Cristeşti, cadrele medicale l-au găsit pe băieţel în stop cardio-respirator.

“Când am ajuns la locul solicitării am găsit un copil aflat în stop cardio-respirator de aproximativ jumătate de oră. Am început manevrele de resucitare, l-am intubat şi l-am adus la Secţia de Pediatrie", a precizat medicul Eduard Gurău, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Din păcate, copilul nu a mai putut fi salvat. Mama bebeluşului le-a spus poliţiştilor că acesta ar fi  fost scăpat din mâini în Ambulanţă, de echipaj, în timp ce era transportat la spital, variantă infirmată de cadrele medicale.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, şi fac cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat la domiciliul copilului. Aceştia au fost şi la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi au verificat Ambulanţa cu care copilul a fost transportat la spital, date fiind acuzaţiile venite din partea mamei. După efectuarea necropsiei medicii legişti vor stabili cauza decesului. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
437

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
146

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
416

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...