Beat și fără permis, un mopedist s-a izbit într-un gard din beton!

Beat și fără permis, un mopedist s-a izbit într-un gard din beton!
Luni, în jurul orei 14.00, Vasile M., de 49 ani, din satul Dolina, comuna Leorda, în timp ce conducea un moped pe DC 68, ajungând la intersecţia cu DC 66 din localitatea Dolina, nu adaptează viteza de deplasare la condiţiile de drum, împrejurare în care derapează şi se izbeşte într-un gard din beton.

Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului de moped, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Botoşani, de unde a fost ulterior transferat la Spitalul de Urgenţă Iaşi.

Bărbatul emana halenă alcoolică; acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, astfel încât i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Verificările efectuate au stabilit faptul că Vasile M. nu purta cască de protecţie în momentul accidentului; de asemenea, acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea pe drumurile publicea unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică în sânge, peste limita legală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
92

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
103

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
33

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...