Beat si fara permis a lovit o masina si a fugit! FOTO

Un tanar in varsta de 32 de ani din municipiul Botosani care isi serbeaza, marti, ziua numelui si-a facut un cadou de neuitat: dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si fara permis.

Cezar Stefan P. se deplasa, marti in jurul orei 19.30, la volanul unui autoturism Volkswagen pe strada Imparat Traian, iar la intersectia cu strada Tudor Vladimirescu barbatul a pierdut controlul asupra volanului, a intrat intr-o masina parcata pe partea dreapta a drumului, pe care a proiectat-o intr-un gard, la doar cativa metri de o farmacie.

Dupa isprava, barbatul a parasit locul faptei, dar a fost gasit de politisti la o distanta de 500 de metri.



Tanarul le-a spus oamenilor legii ca i-a sunat telefonul, iar in momentul in care a vrut sa raspunda a pierdut controlul asupra volanului si a intrat in masina parcata pe marginea strazii.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca botosaneanul nu poseda nici permis de conducere, iar in urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o concentratie de 0,76 mg/l alcool pur in aerul expirat.



Acesta a fost dus la spital in vederea recoltarii probelor biologice de sange, pentru stabilirea alcoolemiei.



Barbatul este cercetat acum pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, conducere fara permis, dar si pentru distrugere si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Panică în zona Gării Botoșani, incendiu în sediul unei societăți comerciale! (Foto, Video)

astăzi, 14:40

Un incendiu violent a izbucnit ,luni, 28 octombrie, la prânz, în subsolul unui bloc de pe strada Gării din municipiul Botoșani. Arhiva unei societăți comerciale, piese de mobilier...

Până pe 31 octombrie se fac înscrieri pentru Festivalul-Concurs de creație și interpretare a Piesei de Teatru într-un Act ”Mihail Sorbul”!

astăzi, 13:43

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, reamintește persoanelor interesate, că se pot face înscrieri pentru Festivalul-Concurs de Creație și Int...

Bicicliștii botoșăneni luați în vizor de polițiști, au fost sau nu ,,cuminți” în trafic!

astăzi, 12:37

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu subunitățile de profil au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au drept cauze generatoare ab...