Beat și fără permis: A distrus trei mașini, apoi le-a spus polițiștilor că vinovat este un vecin care a fugit de la locul faptei!

Beat și fără permis: A distrus trei mașini, apoi le-a spus polițiștilor că vinovat este un vecin care a fugit de la locul faptei!
În noaptea de duminică spre luni, in jurul orei 01.15, Poliția Municipiului Botoșani a fost sesizata prin 112 despre faptul că la intersecția străzii Imparat Traian cu T. Vladimirescu a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit trei mașini avariate și mai multe persoane adunate. A fost legitimat Ioan Marius S., de 33 ani, domiciliat in Botosani, care a declarat ca el este proprietarul unui autoturism marca Alfa Romeo si ca acesta a fost condus de catre un vecin, pe nume Mihai, care dupa producerea accidentului a plecat de la locul faptei.

Politistii l-au testat pe Ioan Marius S. cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul de Urgenta Botosani, unde insa a refuzat recoltarea probelor biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au stabilit si ca Ioan Marius S. nu este posesor de permis de conducere, iar autoturismul Alfa Romeo are autorizatia de circulatie provizorie expirata din 16.07.2013.

In urma cercetarilor efectuate a fost identificat U. Mihai Marius, de 20 ani, din Botosani, care a declarat ca autoturismul care a produs accidentul a fost condus de catre S. Ioan Marius.

In cauza continua cercetarile, pentru stabilirea cu exactitate a situatiei de fapt.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
803

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
379

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
106

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...