Beat mort în noaptea de Înviere: Tras pe dreapta de poliţişti, după ce s-a izbit într-o maşină staţionată!

Beat mort în noaptea de Înviere: Tras pe dreapta de poliţişti, după ce s-a izbit într-o maşină staţionată!
1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat! Abia se mai ţinea pe picioare, dar a urcat la volan! Din fericire, oamenii legii l-au tras pe dreapta după ce şoferul a avariat o maşină, dar înainte de face victime printre oamenii care mergeau la slujba de Înviere.

În noaptea de Înviere, în jurul orei 00.05, a fost oprit în trafic, pe raza comunei Conceşti, un autoturism despre care ulterior, s-a stabilit că a fost implicat într-un accident de circulație soldat cu pagube materiale.

În fapt, în seara de 30 aprilie, B. A., de 32 de ani, din comuna Concești, în timp ce conducea un autoturism pe DC 84 şi efectua o manevră de mers înapoi, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, staţionat.

"Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior i-au fost recoltate probe biologice de  sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei", informează IPJ Botoşani.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
38

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
42

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
82

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...