Beat la volan, a pus in pericol viata a trei oameni!

Beat la volan, a pus in pericol viata a trei oameni!
Inca un tanar sofer, aflat in stare de ebrietate, a pus in pericol viata unor persoane care, la randul lor, poarta vina de a fi acceptat sa urce intr-un autoturism condus de un conducator auto baut.

In noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 01.20, H. Constantin, de 19 ani, din satul Dumeni, comuna George Enescu, judetul Botosani, posesor al permisului de conducere categoria B din luna ianuarie 2008, se afla la volanul unui autoturism pe care il conducea pe DN 29F, pe raza localitatii Dumeni.

Pe fondul nereducerii vitezei in conditiile unui carosabil umed, precum si al consumului de alcool, soferul a pierdut controlul autoturismului care, dupa ce s-a izbit de un podet de beton, s-a rasturnat in afara partii carosabile.

"In urma accidentului, trei pasageri din autoturism, respectiv S. Ionut, de 19 ani, N. Petru, de 31 de ani, ambii consateni ai soferului, precum si P. Florin, de 28 de ani, din municipiul Suceava, au suferit leziuni usoare, fiind transportati si internati in spital. Autoturismul a fost avariat in proportie de circa 75%", a precizat subcomisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

In urma testarii cu apartatul etilotest, conducatorului auto i s-a stabilit o concentratie de 0,35 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

In momentul producerii accidentului, in autoturism se aflau 6 persoane, inclusiv conducatorul auto, toti fiind sub influenta bauturilor alcoolice si nu purtau centura de siguranta.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
136

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
266

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
126

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...