BCR opreste temporar sistemul informatic, intre 5 si 8 octombrie

BCR opreste temporar sistemul informatic, intre 5 si 8 octombrie
Banca Comercială Romană (BCR) aduce la cunoştinţa clienţilor săi că, in perioada 05 octombrie a.c. – 08 octombrie a.c. vor exista întreruperi funcţionale la nivelul sistemului informatic care gestionează operaţiunile cu carduri, reţeaua de acceptare ATM/MFM (maşina multifuncţionala) şi POS BCR, precum si operatiunile prin internet, mobile si phone banking.

Perioada intreruperilor functionale:

Pentru reteaua de carduri BCR, ATM/MFM si POS - in noaptea de vineri spre sâmbătă (orele 00.30 – 04.00) şi duminică spre luni (orele 00.30 – 04.00)

Pentru serviciile de internet, mobile si phone banking va fi in noaptea de vineri spre sambata (orele 20:00 – 09:00) şi sambata spre duminica (orele 01:30 – 07.30)

Fluctuaţiile care pot aparea vor fi generate de derularea unor procese specifice ce privesc îmbunătăţiri aduse sistemului informatic BCR - îmbunătăţiri care vor conduce la creşterea calităţii serviciilor oferite.

Reţeaua de ASV (automat de schimb valutar) nu va fi afectată de acesta întrerupere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii indemnizațiilor de handicap își vor primi drepturile bănești începând de mâine!

astăzi, 17:11
12

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav;- Bugetul personal complementar lunar pentru adultul cu handicap grav;- Indemni...

Modificări privind concediile medicale, lista bolilor pentru care medicul de familie acordă direct 7 zile de concediu medical!

astăzi, 15:36
182

Medicii de familie pot acorda certificat de concediu medical pentru 7 zile calendaristice doar pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boală.După cele 7 zile, în cazul acestor af...

Pompierii din Botoșani, chemați în ajutor la Salcea! De la ce a pornit focul și care au fost pagubele

astăzi, 15:15
235

Incendiul s-a manifestat cu degajări foarte mari de fum, norul de fum fiind vizibil de la mare distanță.Având în vedere intensitatea fumului negru, populația a fost avertizată pri...