Bătuţi cu biciul şi tâlhăriţi!

Bătuţi cu biciul şi tâlhăriţi!
Botoşăneni puşi pe fugă de un sucevean care i-a lovit cu biciul! Botoşănenii, care se deplasau cu o căruţă, au părăsit atelajul şi au fugit, ulterior aceştia solicitând ajutorul poliţiştilor.

Joi seara, I.Gabriel, de 28 ani, din comuna Tudora, județul Botoșani, a sesizat la 112 faptul că, în aceeaşi seară, în timp ce se deplasa cu o căruță încărcată cu lemne pe drumul sătesc din satul Siliștea-Nouă, oraș Dolhasca, a fost lovit de trei persoane care i-au sustras două topoare și o pătură.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că I.Gabriel, A.Petrică și C.Gabriel, toți din comuna Tudora, județul Botoșani, se deplasau cu o căruță încărcată cu lemne pe ulița satului Siliștea Nouă, oraș Dolhasca.

La un moment dat au fost opriți de un tânăr, care, pe motiv că a avut unele probleme cu tatăl lui I.Gabriel, a început să-i lovească cu un bici pe primii doi. Aceștia au fugit abandonând căruța încărcată cu lemne. Când au revenit au constatat că din căruță au fost sustrase două topoare care aparțineau lui I.Gabriel.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii Poliţiei oraşului Dolhasca au oprit pe raza localităţii un atelaj hipo condus de Ș.Laurențiu, de 36 ani, în care se mai aflau și G.Ionuț, de 24 ani, și T.Ioan, toţi din localitate. În coșul atelajului hipo au fost găsite și ridicate cele două topoare despre care I.Gabriel a reclamat că i-au fost sustrase.

În urma audierilor s-a stabilit că Ș.Laurențiu și G.Ionuț au avut o altercație fizică și verbală cu I.Gabriel și A.Petrică, împrejurare în care aceștia din urmă au abandonat atelajul hipo cu care se deplasau. După aceasta, Ș.Laurențiu și G.Ionuţ au sustras două topoare ce aparțineau lui I.Gabriel din căruța acestuia.

Cercetările sunt continuate față de Ș.Laurențiu și G.Ionuț sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, urmând să se dispună procedural.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
52

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
162

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
40

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...