Bătută de soţ în plin centrul Dorohoiului, după o poveste de dragoste ascunsă pe Facebook!

O femeie de etnie roma din localitatea Baranca de Hudeşti a ajuns vineri pe mâna chirurgilor Spitalului Dorohoi după ce a încasat o bătaie soră cu moarte de la soţ.

Femeia a ajuns cu mai multe traumatisme faciale şi craniene care au necesitat internarea iar la examentul radiologic medicii au constatat că aceasta este de mai mult timp sacul de box al bărbatului cu care-şi împarte viaţa întrucât prezenta mai multe fracturi netratate corespunzător dar consolidate de-a lungul timpului.

Povestea femeii este parcă ruptă din telenovele iar căpăceala publică a fost justificată de soţ care a declarat că aceasta este infidelă.

Mai exact, bărbatul a suprins-o zilele trecute cum purta discuţii cu un bărbat pe Facebook. Bărbatul a prins momentul şi a aflat din postările femeii că aceasta urma să se întâlnească vineri cu bărbatul care o curta.

A urmărit-o în Dorohoi într-un parc şi imediat ce s-a convins că între cei doi începe să se înfiripe o poveste de dragoste şi-a făcut aparţia şi a luat-o la bătaie.

Întrebat de cadrele medicale din spital de ce a lovit-o în asemenea hal, bărbatul a dat dovadă de un ascuţit spirit al umorului şi a declarat senin. Eu nu am lovit-o niciodată. I-am dat like-uri!

După 24 de ore de spitalizare victima agresiunii a fost externată şi a declarat că nu va depune plângere pe numele soţului.

Sursa: Opinia de Dorohoi

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Diplomă de Vrednicie pentru botoșăneanul care salvează inimi: ”Este o onoare care ne amintește de misiunea noastră profundă” (Foto)

astăzi, 10:48

Vlad Plăcintă a primit, din partea Înalt Prea Sfinției Sale Teofan, Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, Diploma de Vrednicie pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul ...

Razii de amploare, noaptea trecută, în Botoșani. Peste 50 de sancțiuni, un șofer drogat a fost scos din trafic! (Foto)

astăzi, 10:26

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul celor de investigații criminale, a polițiștilor rutieri, a celor din cadrul subunităților de poliție și a jandarmilor și po...

Tânără amenințată cu moartea, botoșănean ridicat de polițiști și băgat în arest! (Video)

astăzi, 09:59

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 41 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul ...