Bătută de soţ cu pumnii şi picioarele!

Bătută de soţ cu pumnii şi picioarele!
De la dragoste la ură nu este decât un pas! De asta s-a convins o femeie în vârstă de 51 de ani, din satul Ungureni, care a avut nevoie, miercuri, de îngrijiri medicale după ce a fost bătută de soţ.

Cei doi se aflau în curtea casei, iar la un moment dat s-au luat la ceartă. Bărbatul şi-a ieşit din fire şi a început să dea cu pumnii şi cu picioarele în partenera sa, până când aceasta a căzut jos.

Scăpată din mâinile soţului, femeia a mers la o vecină care a sunat la 112, o ambulanţă transportând-o la spital, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral.

Pe numele bărbatului în vârstă de 52 de ani, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru violenţă în familie şi ameninţare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
432

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
44

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
57

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...