Batut pentru ca a cerut o tigara!

A ajuns la spital pentru ca a indraznit sa ceara unor tineri o tigara! Pentru ca tinerii se aflau in stare de ebrietate si incalziti dupa o noapte la discoteca, barbatul de 56 de ani s-a ales cu o bataie crunta.

Din fericire, victima a fost salvata la timp si transportata la spital. Patru dintre cei cinci agresori sunt minori.

Duminica dimineata, medicii Spitalului Judetean Botosani au anuntat politistii cu privire la internarea la sectia ortopedie a lui F. Neculai, de 56 de ani, din satul Tocileni, comuna Stauceni, judetul Botosani, care prezenta o fractura de tibie stanga cu deplasare produsa prin agresiune.

"Primele cercetari efectuate de catre politisti in cauza au stabilit ca in dimineata de 24.05.2009, in jurul orei 03.30, victima a plecat pe jos de la domiciliu spre satul Victoria, cu intentia de a ajunge la drumul national de unde urma sa fie preluat cu autoturismul de catre patronul sau pentru a merge la piata din orasul Stefanesti", a precizat comisar Manuela Ieremie purtator de cuvant al IPJ Botosani.

In timp ce victima se deplasa pe un drum satesc din satul Victoria, a fost ajuns din urma de catre un grup de tineri format din C. A., de 17 ani, C. O., de 16 ani, Z. M., de 17 ani, A. T., de 17 ani, si A. Bogdan, de 20 de ani, toti din satul Victoria, comuna Stauceni, judetul Botosani, care se intorceau de la discoteca din satul Tocileni.

"Cu toate ca tinerii se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, victima le-a solicitat o tigara, imprejurare in care tinerii i-au adresat amenintari cu acte de violenta. Pentru a nu fi agresata, victima a fugit spre drumul national fiind insa urmarita de minorul C. A., care i-a pus piedica si astfel a cazut pe asfalt, lovindu-se in zona genunchiului. In timp ce victima era cazuta la pamant, a mai fost lovita cu piciorul in zona toracica de catre minorul C. O.", a completat comisar Manuela Ieremie.

Intrucat in zona si-a facut aparitia autoturismul condus de patronul victimei, grupul de tineri a fugit. Prin apel de urgenta, patronul victimei a sesizat cele intamplate, la fata locului deplasandu-se o ambulanta care a preluat victima si a transportat-o la spital, unde a fost internata.

Pana in prezent, victima nu a formulat fata de agresori plangere prealabila cu privire la leziunile ce i-au fost produse.

Pentru provocare si participare la scandal in locuri publice, toti cei cinci tineri au fost sanctionati contraventional conform prevederilor Legii nr. 61/1991, care reglementeaza convietuirea sociala, ordinea si linistea publica.

In functie de pozitia procesuala a victimei si numarul de ingrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor produse, cauza urmeaza a fi solutionata procedural, se arata in comunicatul IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ea este ”diva” din Botoșai pe care instanța o obligă să muncească în folosul comunității!

astăzi, 13:40

Cunoscută în zona emisiunilor mondene și de cancan din România, botoșăneanca în vârstă de 28 de ani va schimba, pentru o vreme, ”peisajul” monden. Asta î...

A plătit 2.000 de euro pentru dreptul de a rămâne ilegal într-un stat Schengen!

astăzi, 12:57

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la controlul de...

Gest admirabil al unui pompier botoșănean: Și-a ”dăruit” ziua de naștere copiilor sinistraților din Galați! (Foto)

astăzi, 11:52

Copiii văd și simt lucrurile altfel, iar aceste zile, în care s-au văzut nevoiți să își părăsească propria casă, le vor rămâne în minte pentru totdeauna. Sunt putern...