Bătut cu bestialitate, târât pe drum şi abandonat într-un şanţ! FOTO

  Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din satul Ionăşeni, comuna Truşeşti, a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a fost bătut crunt de trei bărbaţi. Incidentul s-a petrecut sâmbătă seara, pe raza localităţii Ionăşeni.

  Marius Ţ., de 20 de ani din Truşeşti, Ionuţ P., de 23 de ani şi Marian T., de 18 ani, ambii din Blândeşti, au mers în Ionăşeni iar la un moment dat s-au oprit pe marginea drumului şi au început să consume băuturi alcoolice.

În jurul orei 23.00, pe drum a trecut Valeriu C., care mergea spre casă. Aparent fără niciun motiv, cei trei bărbaţi s-au năpustit asupra acestuia şi au început să îl lovească cu pumnii şi picioarele, până l-au lăsat inconştient. Când au văzut că nu mai mişcă, agresorii l-au târât circa 300 de metri şi l-au abandonat într-un şanţ după care au fugit.

Aceştia au revenit la scurt timp, iar Marian T. i-a furat victimei telefonul după care cu toţii s-au făcut nevăzuţi. Bărbatul agresat a fost găsit de soţia sa, care a sunat la 112, o ambulanţă transportându-l pe acesta la spital.

Internat pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean şi stabilizat, Valeriu C. a fost transferat duminică seara la o clinică din Iaşi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Daniela Gheorghiescu, cei trei bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe, unul dintre aceştia fiind cercetat şi pentru furt.

Victima urmează a fi examinată medico-legală şi în funcţie de poziţia procesuală şi de numărul de zile de spitalizare, se poate proceda la schimbarea încadrării juridice a faptei.






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime a reacționat după FC Botoșani - Rapid: ”Băiatul meu de suflet!”

Sunday, 6 October 2024

Valeriu Iftime a vorbit imediat după meciul cu Rapid și a ținut să puncteze faptul că portughezul Aldair l-a dat pe spate în urma evoluției sale împotriva giuleștenilor. De aseme...

FC Botoșani – Rapid 2-0, VICTORIE mare pe Municipal!

Sunday, 6 October 2024

Aproape 5000 de suporteri au fost prezenți la meci, suporterii înfruntând ploaia și aplaudând succesul fotbaliștilor botoșăneni, antrenați de Liviu Ciobotariu. Rapid a benefici...

Vești bune pentru șoferi: Modul de aplicare a amenzii pentru lipsa rovinietei va fi schimbat

Sunday, 6 October 2024

Documentul prevede o perioadă de 24 de ore pentru plata taxei pentru drumurile naționale. Proiectul de lege a primit deja aviz favorabil de la Comisia de Transport și Infrastructură și va ajun...