Bătrână fără apărare, tâlhar fără scrupule!

Bătrână fără apărare, tâlhar fără scrupule!
La 43 de ani, un botoșănean a considerat că singura modalitate de a face niște bani ar fi să tâlhărească o femeie de 70 de ani, fără apărare! 

În cursul zilei de joi, poliţiştii Sectiei Rurala 1 Botoșani au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani faţă de I. P., de 43 de ani, din comuna Băluşeni, judeţul Botoşani, bărbatul fiind bănuit de comiterea unei tâlhării.

În fapt, în seara de 16 noiembrie 2016, în jurul orei 20.30, acesta ar fi pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 70 de ani, din localitatea Zăiceşti, judeţul Botoşani, după care, prin agresiuni, i-a sustras acesteia un telefon mobil şi o sumă de bani.
         
Pe parcursul cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat parţial.

Poliţiştii vor formula pe numele bărbatului, propunere de arestare preventivă, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi violare de domiciliu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
34

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
36

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
256

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...