Bătăuşul de poliţişti de la Mihălăşeni, trimis în judecată, alături de bunic şi un prieten!!

Bătăuşul de poliţişti de la Mihălăşeni, trimis în judecată, alături de bunic şi un prieten!!
Individul care la începutul lunii martie a lovit un poliţist şi a băgat spaima în consăteni a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, sub acuzaţia de ultraj.

Tânărul de 23 de ani nu este singurul inculpat din acest dosar, alături de acesta fiind trimişi în judecată şi bunicul său dar şi un amic, care de asemenea au participat la scandal.
  
În seara zilei de 5 martie, Iulian C. aflat în stare de ebrietate, după ce a petrecut mai multe ore la cârciumă, a început să îi înjure şi să îi ameninţe pe toţi cei care îi ieşeau în cale, lovindu-l pe un consătean cu o scândură. Martorii au sunat la 112, cei implicaţi fiind chemaţi la Poliţie. După ce au părăsit sediul Poliţiei, tânărul s-a enervat că a fost reclamat şi l-a lovit pe consăteanul cu care tocmai avusese o altercaţie cu un par.

Au fost chemaţi din nou poliţiştii în ajutor şi în timp ce oamenii legii încercau să îl potolească pe scandalagiu acesta i-a tras un pumn în faţă şefului de post de la Mihălăşeni. În tot acest timp, în scandal au intervenit bunicul şi un amic al tânărului, care i-au înjurat pe poliţişti. Agresorul de 23 de ani a reuşit să fugă fiind găsit după câteva ore într-o pădure.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare la Judecătoria Săveni. Iulian C. se află în prezent în arest preventiv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
450

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
466

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
268

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...