Bataie sora cu moartea!

Bataie sora cu moartea!
O femeie din Flămânzi a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi în stare gravă, ea fiind victima propriului soţ! Bărbatul şi-a lovit cu bestialitate soţia, pe motiv că femeia nu ar fi strâns în căpiţe lucerna cosită. Soţul este cercetat penal pentru lovire.

G. Elena, de 51 de ani, locuieşte în cartierul Prisăcani din oraşul Flămînzi, iar soţul acesteia, G. Neculai, în vârstă de 56 ani, lucrează ca cioban la o stână din comuna Copălău, amplasată în aceeaşi zonă, la circa 500 m de locuinţa celor doi soţi.

În seara zilei de 18 iulie, după finalizarea activităţilor specifice la stână, în jurul orei 22.00, G. Neculai a revenit la locuinţă, împrejurare în care s-a manifestat violent faţă de soţie, lovind-o repetat în locuinţa comună cu pumnii în regiunea capului, pe motiv că nu a adunat în căpiţe lucerna cosită de pe terenul amplasat în apropierea imobilului proprietatea acestora.

"Deoarece pe parcursul zilei de 19.07.2010 starea de sănătate a lui G. Elena devenea critică, membrii familiei acesteia au transportat-o cu un atelaj hipo până la U.A.M.S. N. Bălcescu, de unde a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Botoşani, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În ziua de 20.07.2010 a fost transferată  la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi", informează inspector pr. Daniela Darea, din cadrul IPJ Botoşani.

In cauză se efectuează cercetări faţă de G.  Neculai  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violente, urmând a se dispune soluţie procedurală. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
1

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
450

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
1109

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...