Bătaie pe spațiile verzi: Marisa Jarden a depus contestație, după ce altă firmă a câștigat licitația

Bătaie pe spațiile verzi: Marisa Jarden a depus contestație, după ce altă firmă a câștigat licitația
Firma Marisa Jarden, care s-a înscris și la licitația organizată de Primărie pentru activitatea de cosit, tuns și greblat spații verzi, a contestat rezultatul licitației, după ce firma Cornell’s Floor a fost declarată câștigătoare.

Firma Marisa Jarden a contestat experiența firmei Cornell’s Floor, dotarea tehnică și capacitatea personalului angajat de a duce la îndeplinire acest contract, dar și oferta financiară.

Până când se va soluționa această contestație, activitatea a fost preluată de Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement.

"Am urgentat cositul cu cei de la DSPSA, sunt împărțiți pe mai multe fronturi. Vom vedea dacă mai scoatem la licitație acest serviciu sau dacă va fi gestionat de o societate a Consiliului Local pentru că suntem condiționați de aceste termene de achiziții publice și ar fi mult mai simplu ca Urban Serv-ul, de exemplu, să se ocupe de toate spațiile verzi din municipiul Botoșani", a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

La licitație au participat Cornell`s Floor, cu o ofertă financiară de 138.942 lei, Pavra Com cu o ofertă de 139.855 de lei  și Marisa Jarden cu o ofertă financiară de 144.947 lei.

Valoarea estimată a contractului este de 161.000 de lei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
605

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
80

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
83

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...